Článek přečtěte do < 1 min.

Ve společnosti Ivanti je nejvyšší prioritou dodržování našeho závazku dodávat a udržovat bezpečné produkty pro naše zákazníky. Program pro správu zranitelností je navržen tak, aby nám umožnil najít, opravit a transparentně odhalit zranitelnosti ve spolupráci s širším bezpečnostním ekosystémem. Ivanti považuje úplné a přesné zveřejnění CVE za důležitou součást udržování bezpečného softwaru.   

Za tímto účelem zveřejňujeme zranitelnost v Ivanti Cloud Service Appliance 4.6, která byla mimochodem vyřešena v opravě vydané 10. září.  

Je důležité, aby zákazníci věděli: 

  • Jsou si vědomi omezeného počtu zákazníků, kteří byli touto chybou zabezpečení zneužiti. 
  • Tato chyba zabezpečení nemá vliv na žádné jiné produkty nebo řešení Ivanti. 
  • Ivanti CSA 4.6 je na konci životnosti a Ivanti důrazně doporučuje, aby zákazníci přešli na Ivanti CSA 5.0, protože je podporován a není touto chybou zabezpečení ovlivněn. 

Další informace o této chybě zabezpečení a podrobné pokyny k nápravě problému naleznete v tomto bezpečnostním upozornění

Tým podpory je vždy k dispozici zákazníkům a partnerům v případě jakýchkoli dotazů. Případy lze přihlašovat přes  portál Success  (vyžadují se přihlašovací údaje). 

Chcete mít aktuální informace o bezpečnostních radách Ivanti? Vložte https://www.ivanti.com/blog/topics/security-advisory/rss do preferované RSS čtečky/funkce ve vašem e-mailovém programu. 

Pro další informace nás neváhejte kontaktovat.

Zdroj: Ivanti