Oracle Java

Oracle Java je programovací jazyk a vývojová platforma č. 1.

Snižuje náklady, zkracuje časové rámce vývoje, podporuje inovace a zlepšuje aplikační služby. S miliony vývojářů provozujících více než 60 miliard Java virtuálních strojů po celém světě je Java i nadále vývojovou platformou, kterou si podniky a vývojáře vybírají.

Java 22 je nyní k dispozici

Příští verze Java zlepšuje výkon, stabilitu a zabezpečení vývoje aplikací Java. Seznamte se se všemi novými funkcemi a výhodami.

Oracle GraalVM zdarma na OCI

Vytvářejte nativní spustitelné soubory, které pomáhají aplikacím rychle spouštět, snižovat využití paměti a šetřit náklady na hosting.

Služba správy Java

Funkce JMS Advance pomáhají administrátorům získat další pohled na pracovní zátěž Java. Analyzujte využití, zranitelnosti a dopad aktualizací kryptografických plánů.

Java produkty a technologie

Java na OCI

Nejlepší cloudová platforma pro vývoj a nasazení Javy

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) zvyšuje všestrannost, výkon a stabilitu Javy. Jako správce a hlavní přispěvatel k platformě Java společnost Oracle nadále řídí vývoj Javy v reakci na požadavky podniků a poskytuje nesrovnatelné odborné znalosti na podporu vývojářů.

Vlastnosti

  • Vylepšený výkon Java. Zvyšte špičkový výkon s vysoce výkonným JDK. Vytvářejte a nasazujte nativní spustitelné soubory, které se spouštějí téměř okamžitě a využívají méně paměťových prostředků.
  • Zjednodušená služba správy Java vám poskytuje přehled o všech vašich nasazeních Java, na OCI a na místě.
  • Odborná podpora Java od správců Java pro optimalizaci aplikací Java, kdykoli to má smysl.
  • Exkluzivní přístup k opravám a aktualizacím i po skončení veřejných aktualizací.
  • Výhody Java SE na OCI bez dalších nákladů.

Java SE

Světově nejpopulárnější moderní vývojová platforma

Java SE, světově nejpopulárnější moderní vývojová platforma, je programovacím jazykem volby pro podnikové aplikace. Java SE snižuje náklady, zkracuje dobu vývoje, podporuje inovace a zlepšuje aplikační služby. Chraňte své investice do Java pomocí Oracle Java SE Universal Subscription, které nyní zahrnuje Oracle GraalVM a Java Management Service.

Oracle GraalVM

Předplatné Java SE zahrnuje Oracle GraalVM – zdarma

Využijte výhod vysoce výkonného JDK s pokročilými optimalizacemi, které zlepšují výkon aplikací Java a nasazení mikroslužeb – lokálně i v cloudu. Společně tyto dvě technologie přidávají hodnotu pro cloudová nativní nasazení s nativním obrazem a podporou více jazyků.

Vlastnosti

  • Pokročilý optimalizační kompilátor just-in-time
  • Předběžný kompilátor (kompilace nativních Java spustitelných souborů)
  • Bezproblémová interoperabilita pro polyglot aplikace
  • Postaveno na podnikové třídě Oracle Java SE
  • Nepřetržitá podpora Oracle Premiere (Moje podpora Oracle)

Java Card

Zlepšuje zabezpečení okrajových zařízení internetu věcí (IoT).

Java Card umožňuje bezpečným prvkům, jako jsou čipové karty a další bezpečnostní čipy odolné proti neoprávněné manipulaci, hostovat aplikace založené na technologii Java. Ukládejte a aktualizujte více aplikací na jediném zařízení s omezenými zdroji.

Vlastnosti

  • Interoperabilní
  • Bezpečné prováděcí prostředí
  • Multiaplikace, multitenant
  • Rozšiřitelné a aktualizovatelné

Oracle WebLogic Server

Přední světová platforma pro vývoj a provoz podnikových Java aplikací

Oracle WebLogic Server nabízí robustní, vyspělou a škálovatelnou implementaci Oracle Java Enterprise Edition (EE) a Jakarta EE pro provozování podnikových Java aplikací v cloudu nebo on-premise.