Článek přečtěte do 2 min.

Již více než deset let společnosti Citrix a Google pomáhají organizacím učinit práci dostupnější, flexibilnější a bezpečnější a integrace mezi Google Cloud a Citrix DaaS nebo virtuálními aplikacemi a desktopy byla zásadou tohoto partnerství.

Začít s partnerstvím Google + Citrix však nebylo pro administrátory příliš snadné, protože konfigurace integrace mezi Google Cloud Platform (GCP) s Citrix DaaS a nasazení první sady virtuálních desktopů vyžadovalo posloupnost činností, o kterých se diskutuje v různých částech. dokumentaci k produktu.

Abychom administrátorům tento proces zjednodušili, vytvořili jsme funkci rychlého nasazení pro Google Cloud, která zjednodušuje nasazení a rychle zprovozňuje nová prostředí.

Rychlé nasazení s Google Cloud

Po povolení funkce náhledu pro vaše prostředí na domovské stránce Studia ji najdete ve Web Studiu pod uzlem Rychlé nasazení.

Na tomto obrázku můžete vidět úvodní stránku Quick Deploy v Citrix DaaS Studio, kde mohou administrátoři spustit Quick Deploy pro Google Cloud, Microsoft Azure / Windows 365 a AWS WorkSpaces Core

Vstupní stránka Quick Deploy v Citrix DaaS Studio

Po otevření nástroje postupujte podle kroků uvedených na stránce Začínáme a dokončete cestu rychlého nasazení. Začněte tím, že si projdete požadavky, které připravují váš projekt Google Cloud na hostování virtuálních desktopů a umožňují komunikační cestu mezi těmito dvěma řešeními.

Na tomto obrázku můžete vidět vstupní stránku Začínáme nástroje pro rychlé nasazení pro Google Cloud, která administrátory provede nezbytnými kroky

Úvodní stránka rychlého nasazení pro Google Cloud

Jednoduchými průvodci, jak je uvedeno níže, vás provedou každým krokem. Pokud uvíznete, nápověda je poskytována po cestě a lze k ní přistupovat umístěním ukazatele myši na ikonu otazníku, čímž odpadá nutnost přecházet mezi konzolí a příručkou správce.

Na tomto obrázku můžete vidět příklad průvodce, který provede administrátora konfiguračními úlohami

Příklad průvodce správcem

Prohlášení: Tento článek může obsahovat odkazy na plánované testování, vydání a/nebo dostupnost produktů a služeb Cloud Software Group, Inc. Informace uvedené v tomto článku slouží pouze pro informační účely, její obsah se může bez upozornění změnit a nelze na ně spoléhat při rozhodování o nákupu. Informace nepředstavují závazek, příslib nebo právní povinnost dodat jakýkoli materiál, kód nebo funkcionalitu. Vývoj, vydání a načasování jakýchkoli funkcí nebo funkcí popsaných pro produkty zůstává na výhradním uvážení Cloud Software Group, Inc.