Článek přečtěte do 3 min.

Vstupenky na help desk jsou drahé. Vysoká úroveň lístků podpory snižuje produktivitu uživatelů a zvyšuje náklady na podporu. Problémy se zkušenostmi koncových uživatelů jsou jedny z největších přispěvatelů k podpoře lístků – ale co kdyby to tak být nemuselo? Co kdyby vaši koncoví uživatelé byli oprávněni samoobslužně řešit své vlastní problémy s připojením a vyřešit problém, aniž by museli kontaktovat technickou podporu?

Jsme rádi, že můžeme představit funkci, která mění hru, navrženou tak, aby zjednodušila práci s řešením problémů: Indikátor síly připojení (CSI).

Obrázek ukazuje menu s daty připojení. Připojení je hodnoceno jako „Výborné“. Další informace o relaci, jako je ID transakce, trvání relace, doba zpáteční cesty a verze klienta, jsou zahrnuty v nabídce pro možnosti odstraňování problémů.

Nový indikátor síly připojení

Co je indikátor síly připojení?

Indikátor síly připojení (CSI) je nezbytný nástroj, který koncovým uživatelům umožňuje převzít kontrolu nad připojením k virtuální ploše. Tím, že CSI nabízí informace o kvalitě připojení v reálném čase, pomáhá uživatelům řešit problémy nezávisle a snižuje tak závislost na IT. Integrovaný přímo do aplikace Citrix Workspace poskytuje komplexní pohled na připojení, od zařízení uživatele až po Virtual Delivery Agent (VDA), což umožňuje rychlejší řešení problémů bez narušení pracovních toků.

Zvyšte produktivitu uživatelů a ušetřete čas svých koncových uživatelů tím, že jim umožníte přeskočit zdlouhavý proces podpory a vrátit se do práce s jasnými poznatky a užitečnými radami přímo z aplikace Citrix Workspace. A pokud potřebují kontaktovat IT – proces je nyní zjednodušen s podrobnou diagnostikou, která IT umožňuje rychle vyřešit problémy a snížit objemy vstupenek.

Klíčové vlastnosti CSI

Pojďme se hlouběji ponořit do některých klíčových schopností nového nástroje:

  • Vizuální síla připojení: Na první pohled uvidíte vizuální znázornění kvality vašeho připojení pomocí intuitivních pruhů, které označují, zda je vaše připojení vynikající, dobré, špatné nebo nestabilní.
  • Podrobné statistiky v reálném čase: Kliknutím na ikonu CSI se ponoříte do podrobného zobrazení, které nabízí statistiky o vašem připojení v reálném čase. To zahrnuje metriky latence, doby zpáteční cesty a dalších zásadních faktorů ovlivňujících vaši relaci.
  • Tipy pro řešení problémů: Nástroj se nezastaví pouze u zobrazování dat. Poskytuje také užitečné informace a návrhy, které vám pomohou řešit běžné problémy. Pokud je například zjištěna vysoká latence, CSI vás může vyzvat ke kontrole připojení Wi-Fi.
  • Snadné sdílení diagnostiky: Potřebujete pomoc od IT? CSI vám umožňuje snadno kopírovat podrobné diagnostiky a sdílet je s týmem podpory. To zajišťuje bezproblémové předání a rychlejší řešení problémů.

Jak začít

Nedovolte, aby problémy s připojením narušily vaši produktivitu! Aktualizujte svou aplikaci Citrix Workspace nyní a získejte přístup k indikátoru síly připojení, abyste mohli okamžitě řešit problémy a udržovat vaše pracovní postupy hladké.

  1. Aktualizujte svou aplikaci: Indikátor síly připojení je k dispozici pro aplikaci Citrix Workspace verze 2409 nebo novější. Je k dispozici pro Windows a Mac, další platformy budou brzy k dispozici.
  2. Vyhledejte CSI: Nástroj CSI najdete na panelu nástrojů prohlížeče na ploše pod ‚Síla připojení‘. Jednoduše na něj klikněte a získáte přístup k indikátorům síly připojení a podrobným statistikám.
  3. Používejte a sdílejte: Zkontrolujte sílu svého připojení a postupujte podle doporučení nástroje. Použijte funkci kopírování ke sdílení diagnostiky s IT pro rychlejší řešení v případě potřeby.

Zkuste to ještě dnes!

Zůstaňte naladěni na další zajímavé aktualizace indikátoru Connection Strength Indicator a nezapomeňte se podívat na produktovou dokumentaci, kde najdete další informace o nejnovějších verzích aplikace Citrix Workspace! Nebo nás rovnou kontaktujte.

Zdroj: Citrix