Článek přečtěte do 5 min.

Zde je rychlý přehled klíčových funkcí rozšiřitelnosti ve službě Oracle Fusion Service 24C:

  • Přizpůsobte si navigaci v servisní konzoli pomocí karet v aplikaci: Správci nyní mohou vytvářet přizpůsobenou navigaci, která se otevírá jako karty v aplikaci, což zlepšuje efektivitu pracovního postupu a uživatelské prostředí.
  • Aktualizovaný navigační rámec: Událost triggerConfigureCustomNavigation byla odstraněna, čímž se otevřela cesta pro jednotný navigační rámec využívající Navigační rámec servisní konzoly.
  • Vylepšení CX Extension Generator: Využijte CX Extension Generator k vytvoření aplikačních rozšíření, která kombinují to nejlepší ze služeb Fusion a prodeje s vylepšenými vlastními procesy a procesy podřízených objektů.
  • Obchodní pravidla ve Visual Builder Studio: Nová funkce umožňuje dynamické přepsání vzhledu a chování polí v tabulkách a formulářích, čímž nabízí větší flexibilitu a možnosti přizpůsobení.
  • Aktualizovaný rámec událostí uživatelského rozhraní: Dokumentace rozhraní událostí uživatelského rozhraní byla komplexně aktualizována o aktuální rozhraní API, metody a příklady.

Tyto funkce mají za cíl zlepšit možnosti přizpůsobení, zlepšit uživatelskou zkušenost a zefektivnit pracovní postupy pro uživatele služby Oracle Fusion Service.

Abyste lépe pochopili, jak tyto funkce používat, doporučujeme začít se základy rozšíření aplikace Oracle Fusion. Vytvořili video, které vám může pomoci začít. Pro přístup k videu je vyžadováno přihlášení.

Klíčové funkce rozšiřitelnosti v 24C:

Přizpůsobte si navigaci v servisní konzoli pomocí karet v aplikaci

Navigace servisní konzole

Jsme rádi, že můžeme oznámit výkonnou novou funkci pro administrátory v Oracle Fusion Service 24C. Nyní můžete využít standardní navigační rámec Service Console k vytvoření přizpůsobené navigace, která se otevírá jako karty v aplikaci. Toto vylepšení nabízí větší flexibilitu a bezproblémové uživatelské prostředí pro vaše servisní agenty.

Klíčové výhody:

  • Zjednodušený pracovní postup: Agenti mohou přistupovat k více úkolům a zdrojům na jedné obrazovce, což zvyšuje efektivitu.
  • Navigace řízená událostmi: Využijte akční řetězce spouštěné událostmi pro hladkou navigaci v servisní konzoli.
  • Přizpůsobitelná tlačítka: Vytvořte tlačítka v rozšiřitelném rozvržení akcí vstupní stránky SR pro spouštění navigačních událostí.
  • Flexibilní konfigurace: Přizpůsobte si popisky karet a použijte proměnné pro dynamické hodnoty tak, aby vyhovovaly vašim specifickým potřebám.

Začínáme:

Chcete-li implementovat tuto funkci, postupujte takto:

  1. Přidejte potřebný kód JSON na stránku uživatelského rozhraní aplikace pro externí navigaci.
  2. Vytvořte a nakonfigurujte tlačítko na vstupní stránce SR pro spuštění události svcNavigate.
  3. Nastavte užitečné zatížení navigace pomocí klíčových parametrů (aplikace, tok, stránka, tabInfo).
  4. Před nasazením si rozšíření důkladně prohlédněte a otestujte.

Podrobné pokyny a příklady, včetně navigace na stránky úprav SR a externí adresy URL, naleznete v naší komplexní dokumentaci.

Událost triggerConfigureCustomNavigation byla odstraněna, čímž se otevřela cesta pro jednotný navigační rámec, který bude postupně zaváděn v nadcházejících verzích.

triggerConfigureCustomNavigation

Událost triggerConfigureCustomNavigation byla odstraněna. Nyní doporučujeme používat navigační rámec Service Console pro nastavení navigace pro účty, kontakty, potenciální zákazníky a příležitosti.

Postup implementace této změny:

  1. Nastavte posluchač vbEnter na úrovni aplikace.
  2. Chcete-li definovat požadovanou navigaci, použijte kroky uvedené výše v části „Přizpůsobení navigace servisní konzoly pomocí karet v aplikaci“.

Tato nová metoda navigace bude platit v celé servisní aplikaci pro všechny prodejní objekty, na které lze kliknout. Věří, že tato změna poskytne vašim uživatelům jednotnější a efektivnější navigaci.

Více příkladů najdete zde. (Vyžadováno přihlášení)

Využití Oracle CX Extension Generator ke zlepšení vlastního a podřízeného procesu.

Otevření plateb z rozkládacího panelu servisního centra

Vyslechli vaši zpětnou vazbu a dále prozkoumali, jak mohou správci využít generátor rozšíření CX ke spojení toho nejlepšího ze služeb Fusion a prodeje. V 24C je testovaný a doporučený přístup.

CX Extension Generator je užitečný nástroj pro vytváření aplikací, které vylepšují Oracle Sales v uživatelském rozhraní Redwood.

Funguje to takto:

  1. Stáhněte si CX Extension Generator jako jeden soubor zip.
  2. Nahrajte tento soubor do Oracle Visual Builder Studio.
  3. Pomocí několika rychlých výběrů můžete vytvořit rozšíření aplikace, které zahrnuje: • Seznam • Rozkládací panely a dílčí zobrazení • Podrobnosti • Chytré akce

Po nahrání souborů můžete pokračovat ve vývoji rozšíření ve Visual Builder Studio. Můžete k němu také přejít ze služby Oracle Fusion Service pomocí standardního řetězce akcí VB Studio Open URL. Tím se vaše nová aplikace otevře na nové nativní kartě prohlížeče.

Klíčové výhody:

  • Rychlý vývoj: Rychle vytvářejte rozšíření aplikací s předem připravenými komponentami.
  • Bezproblémová integrace: Snadno zkombinujte nejlepší funkce Fusion Service a Sales.
  • Vylepšené uživatelské rozhraní: Vytvářejte rozšíření, která jsou v souladu s uživatelským rozhraním Redwood pro konzistentní zážitek.
  • Flexibilita: Vyvíjejte vlastní panely, dílčí zobrazení, informační stránky a chytré akce.
  • Snadný přístup: Přejděte do své nové aplikace přímo ze služby Oracle Fusion Service.

Tyto výhody umožňují správcům efektivně vytvářet a nasazovat vlastní rozšíření, čímž zlepšují funkčnost a uživatelskou zkušenost služby Oracle Fusion Service.

Tipy:

Z aplikace Fusion Service můžete přejít do uživatelského rozhraní aplikace generovaného generátorem rozšíření CX pomocí různých navigačních mechanismů. Níže uvádím příklady s použitím hypertextového odkazu na panelu Service Foldout Panel a akčního řetězce, který lze použít v chytré akci nebo tlačítku.

Příklad hypertextového odkazu:

Jak nastavit navigaci hypertextovým odkazem

Příklad akčního řetězce:

Použití standardního VB Open URL Action Chain

Obchodní pravidla nyní povolena ve Visual Builder Studio.

Obchodní pravidla

Aktivace obchodních pravidel v Oracle Visual Builder Studio se shoduje s naším vydáním 24C. Tato nová funkce umožňuje správcům dynamicky přepsat vzhled a chování polí v tabulkách a formulářích. Jsou-li za běhu splněny zadané podmínky, mohou tato pravidla upravit způsob zobrazení informací a interakce s nimi, což poskytuje větší flexibilitu a možnosti přizpůsobení.

Klíčové výhody:

  • Dynamické přepisování vzhledu a chování polí v tabulkách a formulářích
  • Schopnost upravit způsob zobrazení informací a interakce s nimi na základě zadaných podmínek za běhu
  • Větší flexibilita a možnosti přizpůsobení pro administrátory

Tyto výhody umožňují adaptivnější a kontextově citlivější uživatelská rozhraní v aplikacích Oracle Fusion Service.

Náš rámec událostí uživatelského rozhraní je nyní aktuální s komplexními příklady.

Úzce spolupracujeme s týmem pro dokumentaci na aktualizaci našeho rozhraní událostí uživatelského rozhraní, abychom zajistili, že všechna rozhraní API a metody jsou aktuální. Podívejte se prosím do dokumentace pro užitečné a komplexní příklady.

Zdroj: Oracle