Článek přečtěte do 2 min.

Oznamujeme vydání uberAgenta 7.3!

Tato verze je plná vylepšení založených na tom, co zákazníci jako vy žádali – lepší integraci s komponentami Citrix spolu s vylepšenou viditelností zabezpečení.

Proč aktualizace?

Vy jste mluvili a v Citrixu poslouchali. Zákazníci chtějí, aby Citrix poskytoval špičkové monitorování, zejména pro DaaS a NetScaler. Vylepšili tedy možnosti o hlubší integraci a podrobnější přehledy.

Co je nového?

Integrace NetScaler

Přidali podrobnější metriky, jako jsou vServer hity, požadavky, odpovědi a data v reálném čase o připojeních klientů a serverů. Pokud používáte NetScaler Gateway, budete mít nyní jasnější přehled o uživatelských a AAA relacích.

Vylepšení DaaS

Správa Citrix DaaS se právě zjednodušila díky novým údajům o využití licencí, režimech údržby a stavech doručovacích skupin. Nyní můžete rychle zkontrolovat, které skupiny doručení jsou povoleny nebo zakázány.

CVAD Monitoring

Potřebujete lepší přehled o vašem prostředí Citrix Virtual Apps and Desktops (CVAD)? Přidali nové metriky, včetně velikosti databáze, abyste měli přehled.

Protokoly událostí systému Windows

Zabezpečení začíná viditelností. Přidali nativní podporu pro předávání protokolů událostí systému Windows, což vám poskytuje bohatší sadu dat. Navíc je tu nový, snadno použitelný řídicí panel, který vám pomůže vše analyzovat. Informace o tom, jak nastavit předávání protokolu událostí, najdete v dokumentaci.

Obrázek ukazuje řídicí panel protokolů událostí Windows pro uberAgent 7.3, obsahuje koláčové grafy pro kategorie událostí a sloupcové grafy pro počet událostí pro vybrané skupiny

Co z toho pro vás bude?

S uberAgentem 7.3 získáte ještě lepší přehled o svém prostředí Citrix DaaS a NetScaler a navíc vylepšené monitorování zabezpečení se zjednodušeným předáváním protokolu událostí Windows. Jde o to dát vám nástroje k efektivnější správě a zabezpečení vašeho prostředí Citrix.

Podívejte se na changelog a poznámky k vydání, abyste se dozvěděli více a začněte si uvědomovat výhody uberAgent 7.3 ještě dnes!

Zaujímají vás produkty Citrix?

Pro více informací nás kontaktujte.


Prohlášení: Tento článek může obsahovat odkazy na plánované testování, vydání a/nebo dostupnost produktů a služeb Cloud Software Group, Inc. Informace uvedené v tento článek mají pouze informativní charakter, její obsah se může bez upozornění změnit a nelze se na ně spoléhat při rozhodování o nákupu. Informace nepředstavují závazek, příslib nebo právní povinnost dodat jakýkoli materiál, kód nebo funkcionalitu. Vývoj, vydání a načasování jakýchkoli funkcí nebo funkcí popsaných pro produkty zůstává na výhradním uvážení Cloud Software Group, Inc.

Zdroj: Citrix