Článek přečtěte do 4 min.

Vaše firma potřebuje moderní IT řešení, která bezpečně dodávají aplikace a desktopy kdekoli. V závislosti na tom, jaké aplikace používáte a jak pracují vaši zaměstnanci, budou někteří dodavatelé pro vaši firmu pracovat lépe než jiní. V Citrixu vědí, že flexibilita je pro vás důležitá, a proto jsme platformu Citrix postavili tak, aby byla kompatibilní s širokou škálou dodavatelů, takže si můžete svobodně vybrat nejlepšího poskytovatele autentizace třetí strany, nejlepšího poskytovatele cloudu a nejlepší platforma.

S potěšením oznamujeme, že podpora pro Amazon WorkSpaces Core na Citrix DaaS je nyní obecně dostupná! Pokud jste sledovali nebo jste byli součástí technického náhledu, byly přidány nové funkce jako součást tohoto vydání. Citrix DaaS pro Amazon WorkSpaces Core poskytuje výkonné a cenově výhodné řešení s flexibilními cenovými možnostmi, podporou aplikací Microsoft 365 pro podniky a podporou nového Windows Serveru a šifrovaných disků.

Co je Amazon WorkSpaces Core?

Amazon WorkSpaces Core je služba spravované infrastruktury virtuálních desktopů (VDI) navržená pro práci s řešeními třetích stran, jako je Citrix DaaS. Řídicí rovina Citrix DaaS může pomoci organizovat a spravovat výpočetní vrstvu pracovních zátěží AWS, aby pomohla dodávat aplikace optimalizované pro HDX kdekoli. Amazon WorkSpaces Core a Citrix společně zlepšují úspory nákladů, zjednodušují správu cloudu a poskytují vynikající uživatelské zkušenosti. Podívejte se blíže na oznámení na blogu AWS zde. Amazon WorkSpaces Core je další možností umístění zdrojů, kterou můžete využít ve svém prostředí Citrix vedle Amazon EC2 a místních zdrojů.

Flexibilní ceny

Citrix DaaS pro Amazon WorkSpaces Core přichází s mnoha funkcemi pro zefektivnění nasazení VDI a Amazon nabízí různé cenové možnosti, abyste si mohli vybrat ten nejhospodárnější plán pro své podnikání. Amazon WorkSpaces Core obsahuje model s pevnou cenou, takže můžete maximálně využít svůj rozpočet na IT. Když používáte Citrix DaaS pro Amazon WorkSpaces Core, můžete také využít speciální cenovou slevu. To znamená, že můžete kombinovat všechny funkce a funkce z Citrixu a AWS s výraznou slevou s programem Amazon Enterprise Discount Program. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Nejen, že můžete využít slevy, když používáte Citrix i Amazon, ale můžete také využít všechny nástroje pro úsporu nákladů, které jsou již součástí Citrixu. Autoscale vám například pomůže ušetřit automatickým škálováním zdrojů nahoru a dolů podle poptávky, aniž by došlo k nadměrnému zajišťování infrastruktury. Virtuální stroje můžete nastavit podle plánu a zapínat a vypínat je na základě nastavených časů. Alternativně můžete nastavit škálování na základě zatížení, kdy se stroje zapínají a vypínají na základě poptávky, takže uživatelé nemusí čekat na zapnutí dalších strojů během špiček a nemusíte platit za nečinné stroje během období. prostojů. Více o dalších nástrojích pro úsporu nákladů, které jsou součástí Citrixu, se můžete dozvědět v bílé knize.

Integrace s aplikacemi pro produktivitu

Pokud vaše firma již používá aplikace Microsoft 365 pro Enterprise nebo Windows 10/11, můžete nyní své aplikace spouštět na Amazon WorkSpaces Core. Podporovány jsou operační systémy Windows Server i Windows Desktop běžící na vyhrazených instancích. V závislosti na typu vaší licence ji můžete aktivovat bez dalších nákladů. Společným používáním Amazon, Microsoft a Citrix můžete bezpečně doručovat aplikace svým uživatelům kdekoli a na jakémkoli zařízení a využívat stávající investice do IT.

Nová podpora pro jednu relaci a šifrované disky

Technický náhled Citrix DaaS pro Amazon WorkSpaces Core představil zjednodušenou cloudovou a místní správu zdrojů a vysoce kvalitní zvuk a video i při nízké šířce pásma. Do naší nabídky také přidali nové funkce, počínaje podporou jedné relace Windows Server 2019 a 2022. V technickém náhledu byly podporovány pouze Windows 10 a 11, takže tento doplněk nabízí větší flexibilitu pro vaše nasazení. Přidáváme také podporu šifrovaných disků, takže můžete do nasazení Citrix Daas for Amazon WorkSpaces Core přidat další vrstvu zabezpečení. V plánu máme také více funkcí, takže toto partnerství se bude v budoucnu dále rozšiřovat a rozšiřovat.

Automatizace přes Terraform

Kromě použití Citrix DaaS Studio k nasazení instancí AWS WorkSpaces Core mohou zákazníci, kteří preferují infrastrukturu jako kód, přidat do svého automatizačního kanálu pomocí Citrix Terraform Provider, který vytvoří odpovídající zdroje pomocí DaaS API. Přejděte prosím do dokumentace Terraform a vydejte se na tuto cestu!

Citrix a Amazon, lépe společně

Toto řešení vám usnadňuje než kdy dříve spravovat vaše stávající investice do Citrix a Amazon WorkSpaces Core a poskytovat cenově efektivní řešení virtuálních desktopů uživatelům kdekoli a na jakémkoli zařízení. Navíc s vlastní licencí pro Microsoft můžete snadno nasadit i aplikace Office 365.

Pokud jste připraveni začít používat Citrix DaaS a Amazon WorkSpaces Core, podívejte se na produktovou dokumentaci, kde najdete další informace o tom, jak toto řešení připravit a nasadit. Více o tomto vydání si také můžete přečíst na blogu AWS. Kromě toho si nezapomeňte poslechnout podcast s produktovým manažerem Jasonem Samuelem, kde se o této nejnovější aktualizaci dozvíte ještě více!


Prohlášení: Tento článek může obsahovat odkazy na plánované testování, vydání a/nebo dostupnost produktů a služeb Cloud Software Group, Inc. Informace uvedené v tomto článku mají pouze informativní charakter, její obsah se může bez upozornění změnit a nelze se na ně spoléhat při rozhodování o nákupu. Informace nepředstavují závazek, příslib nebo právní povinnost dodat jakýkoli materiál, kód nebo funkcionalitu. Vývoj, vydání a načasování jakýchkoli funkcí nebo funkcí popsaných pro produkty zůstává na výhradním uvážení Cloud Software Group, Inc.

Zdroj: Citrix