Článek přečtěte do 3 min.

Jsme rádi, že můžeme sdílet, že Citrix Enterprise Browser je nyní integrován s uberAgentem pro monitorování webových aplikací. Toto je první velká spolupráce se společností Citrix a zdůrazňuje odhodlání přinášet vám výjimečnou hodnotu a inovace.

Co je monitorování webových aplikací?

V dnešním podnikovém prostředí jsou SaaS a webové aplikace všude. Tradiční monitorovací nástroje, které se zaměřují na nainstalované aplikace, nestíhají. Zde přichází na řadu Citrix uberAgent. Naše robustní monitorování webových aplikací sleduje načítání stránek a komunikaci mezi stránkami ve všech hlavních prohlížečích pro každý web.

Monitorování webových aplikací ve všech prohlížečích a nyní v Citrix Enterprise Browser pomáhá sledovat výkon načítání stránek a zajišťuje hladký uživatelský zážitek. Navíc pomáhá diagnostikovat problémy se spolehlivostí sítě a výkonem prohlížeče, což je zásadní pro udržení bezpečného a produktivního prostředí.

Podrobnější informace o technologii naleznete v dokumentaci k produktu.

Co je to Citrix Enterprise Browser?

Citrix Enterprise Browser je lokálně instalovaný prohlížeč založený na Chromiu navržený tak, aby podporoval vaše potřeby v oblasti zabezpečení a souladu. Zvyšuje produktivitu a zároveň zmírňuje vnitřní a vnější hrozby. Enterprise Browser může urychlit vaši strategii nulové důvěry pomocí dynamického povědomí o kontextu a zajistit jednoduchý, bezpečný přístup bez VPN odkudkoli. Vestavěná funkce Remote Browser Isolation navíc zvyšuje zabezpečení tím, že izoluje vysoce rizikový provoz procházení webu na vzdálené jednorázové relaci prohlížeče ve veřejné cloudové infrastruktuře.

Další podrobnosti naleznete na stránce produktu Citrix Enterprise Browser.

Monitorování webových aplikací Citrix Enterprise Browser

Citrix uberAgent dlouhodobě podporuje Chrome, Firefox, Edge a Internet Explorer a nabízí komplexní monitorování webových aplikací napříč populárními prohlížeči. Od akvizice využíváme naše kombinované odborné znalosti k vylepšení naší nabídky. Týmy uberAgent a Citrix Enterprise Browser spolupracovaly na rozšíření našeho špičkového monitorování webových aplikací na podnikový prohlížeč Citrix.

Tato integrace vám umožňuje měřit, hlásit a zlepšovat zkušenosti zaměstnanců na interních a veřejných webových stránkách běžících v Citrix Enterprise Browser. Včasným odhalením problémů můžete výrazně zvýšit produktivitu koncových uživatelů. Budete také těžit z detekce dlouhých časů načítání způsobených přetíženými webovými servery, což umožní IT týmům vyvážit zátěž a zlepšit výkon, sledovat a diagnostikovat chyby HTTP, aby webové aplikace fungovaly správně a spolehlivě, a měřit dopad blokování reklam v prohlížeči na doby načítání a poskytují statistiky pro optimalizaci uživatelského dojmu.

Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout tuto výkonnou integraci, a nemůžeme se dočkat, až uvidíme, jak zlepší monitorování webových aplikací a celkovou produktivitu podniku.

Zajímá vás, jak integrovat uberAgent a Citrix Enterprise Browser? Pak se podívejte na instalační příručku pro rozšíření Citrix Enterprise Browser uberAgent.


Prohlášení: Tento článek může obsahovat odkazy na plánované testování, vydání a/nebo dostupnost produktů a služeb Cloud Software Group, Inc. Informace uvedené v tomto článku mají pouze informativní charakter, její obsah se může bez upozornění změnit a nelze se na ně spoléhat při rozhodování o nákupu. Informace nepředstavují závazek, příslib nebo právní povinnost dodat jakýkoli materiál, kód nebo funkcionalitu. Vývoj, vydání a načasování jakýchkoli funkcí nebo funkcí popsaných pro produkty zůstává na výhradním uvážení Cloud Software Group, Inc.

Zdroj: Citrix