Článek přečtěte do 3 min.

Bitdefender představil Ultimate Small Business Security

Výkonnou sadu zabezpečení typu vše v jednom kombinující pokročilou ochranu zařízení (antimalware), ochranu webové pošty (Outlook, Gmail), ochranu digitální identity, správce hesel, neomezené VPN, nepřetržité monitorování obchodních aktiv atd. mnohem více.

Sada je speciálně navržena pro malé podniky a podnikatele, kteří řídí týmy do 25 zaměstnanců a postrádají specializované IT pracovníky. Nabízí snadno použitelné a efektivní řešení pro řešení kritických problémů v oblasti zabezpečení a ochrany soukromí, kterým tito majitelé firem čelí. To jim umožňuje soustředit se na hladký chod svých operací s jistotou, že jejich data jsou chráněna a jejich digitální prostředí je bezpečné.

Stačí jedno kliknutí na phishingový e-mail nebo neúmyslné přistání zaměstnance na škodlivé webové stránce, aby hacker získal přístup k firmě, aby mohl ukrást data a informace o bankovním účtu nebo zcela zmrazit operace pomocí ransomwaru. S modelem práce z domova, který zde zůstává (a preferovanou volbou pro malé podniky, aby ušetřily peníze), jsou nyní rizika mnohem větší.nedávném průzkumu mezi 7 000 spotřebiteli po celém světě zaznamenala téměř čtvrtina v posledním roce bezpečnostní incident. Ještě překvapivější je, že více než tři čtvrtiny provádějí obchodní a citlivé transakce na svých zařízeních, přičemž téměř polovina nepoužívá žádná mobilní bezpečnostní řešení.

Kyberzločinci obvykle vyhledávají zranitelné uživatelské účty a počítače a využívají špatné chování v oblasti kybernetické bezpečnosti (například zaměstnanci používající slabá hesla) ve svůj prospěch. Podniky všech velikostí v každém odvětví jsou v hledáčku pro okamžitý peněžní zisk, ale také jako způsob, jak prolomit větší společnosti dále v dodavatelském řetězci.

Malé společnosti s malým počtem zaměstnanců se liší od větších v tom, že pokud dojde k porušení, existuje reálná šance, že se nikdy nevzpamatují kvůli ztrátě peněz, času a pověsti. Tato velká společnost potřebuje ochranu kybernetické bezpečnosti stejně, ne-li více, než větší společnosti.

Senior viceprezident pro produkty a inženýrství společnosti Bitdefender Florin Virlan říká: „Stejně jako účetní software, nástroje pro řízení projektů a mzdy musí být efektivní kybernetická bezpečnost pro majitele malých podniků hlavní. Nyní je to povinné – bez něj jsou rizika prostě příliš velká.“

Majitel malé firmy Keith Steva uvedl: „Jako malá firma potřebuji komplexní a sofistikované bezpečnostní řešení, které se snadno instaluje, samo se spravuje a poskytuje základní služby okamžitě po instalaci bez zapojení zákazníka. Bitdefender nás kryje.”

Bitdefender Ultimate Small Business Security nabízí čtyři plány v závislosti na počtu zaměstnanců (3/5/10/25) a podporuje Windows, Windows Server, Mac, Android a iOS. Jedná se o kompletní řešení na klíč pro prevenci hrozeb, ochranu digitální identity a ochranu soukromí.

Mezi klíčové vlastnosti a výhody patří:

  • Výkonná ochrana před hrozbami pro celý tým – Každé zařízení zaměstnance je plně zabezpečeno spolu se servery uchovávajícími zákaznické a další citlivé informace. Kromě toho jsou chráněny online aktivity, jako je e-mail, procházení webu a používání sociálních médií, a chráněny jsou také účty webové pošty (Outlook a Gmail). Je to bezproblémové pokrytí v kanceláři nebo doma.
  • Sledování a ochrana obchodní pověsti – Účty vaší společnosti, digitální aktiva a přítomnost na sociálních sítích jsou neustále sledovány, zda nevykazují známky odhalení nebo pokusů o narušení, které by mohly poškodit pověst a důvěryhodnost společnosti u zákazníků.
  • Pokročilá prevence podvodů a podvodů – ochrana pomocí umělé inteligence vyškolená v oblasti podvodů specifických pro malé firmy udržuje bdělé oko, proaktivně zjišťuje a blokuje pokusy o phishing, podvody, škodlivé webové stránky a další stinné online taktiky, než se dostanou do vašeho týmu. Vyhrazené nástroje ochrany proti podvodům a školení zaměstnanců vytvářejí zesílenou obranu.
  • Ochrana digitální identity a správa hesel – Bitdefender Ultimate Small Business Security chrání data zaměstnanců (osobní i obchodní) proaktivním skenováním internetu včetně veřejných stránek, temného webu a podzemních fór na neoprávněné úniky a narušení dat, které mohou ohrozit uživatelské účty a identitu. Navíc je zahrnut správce hesel pro bezpečnou správu všech hesel pomocí jediného hlavního hesla.
  • Neomezená VPN pro soukromí – pracujte na dálku s důvěrou. Díky zabezpečené VPN mohou zaměstnanci produktivně pracovat odkudkoli bez obav z ohrožení soukromí nebo zabezpečení dat na nezabezpečených místech.
  • Jednoduchá centralizovaná správa – Prostřednictvím intuitivního řídicího panelu můžete bez námahy spravovat zabezpečení celé své pracovní síly z jediného místa. Nejsou vyžadovány žádné dovednosti v oblasti kybernetické bezpečnosti – uživatelsky přívětivé ovládací prvky umožňují každému snadno nakonfigurovat přesně to, co je potřeba, sledovat a spravovat.

Pro více informací nás kontaktujte.

Zdroj: Bitdefender