Článek přečtěte do 4 min.

Představujeme platformu pro uchovávání dat Oracle Cloud Infrastructure (OCI) pro Oracle E-Business Suite (EBS)! Podniky procházejí obrovskou transformací, protože stávající systémy plánování podnikových zdrojů (ERP) přecházejí na platformy SaaS (software-as-a-service) nebo přecházejí na systémy ERP, ale potřebují uchování dat o odcházejícím systému ERP pro potřeby regulace a dodržování předpisů.

Pokud se cítíte ohromeni nedávným přechodem na implementace SaaS, přesunem EBS na OCI, přechodem na jiný ERP nebo chcete zachovat svá stávající historická data EBS, toto je řešení, na které jste čekali! Převezměte kontrolu nad uchováváním dat EBS pomocí platformy OCI Data Retention Platform pro Oracle E-Business Suite.

Naše nabídka platformy EBS Data Retention

S touto nabídkou můžete být v klidu s vědomím, že vaše uchovávání dat pro potřeby EBS jsou vyřešeny, a budete mít nadále bezpečný přístup k datům EBS, kdykoli potřebujete splnit tyto zásadní audity, regulační požadavky a požadavky na shodu. Představte si, že byste mohli migrovat celé své řešení databáze EBS na OCI a udržovat je v praktickém stavu pouze pro čtení, a to vše při současném užívání bezpečných a snadno použitelných předem sestavených sestav. Zprávy jsou snadno prezentovány prostřednictvím vývojového rámce APEX s nízkým nebo žádným kódem spolu s přístupem pro APEX s jediným přihlášením (SSO) integrovaným s vestavěnými funkcemi OCI Identity and Access Management (IAM). Pokud používáte EBS Database verze 10.2.0.4 nebo vyšší a EBS Application verze 11.5.10.2, 12.1.3 nebo 12.2.X, tato nabídka může splnit vaše potřeby!

Platforma OCI Data Retention: Balíčkové řešení pro archivaci historických dat aplikací do OCI pomocí Autonomous Database Serverless Shared a APEX.
Obrázek 1: Nabídka platformy pro uchovávání dat OCI

V rámci této nabídky poskytuje tým Oracle Consulting Services následující služby:

  • Migrace databáze EBS: Celá databáze Oracle EBS je migrována do OCI Autonomous Database Serverless s Autonomous Data Warehouse-Shared, která je umístěna v soukromém koncovém bodě, díky čemuž jsou data EBS snadno dostupná a bezpečná.
  • Nastavení řídicí roviny EBS: Výchozí integrovaná platforma pro vývoj aplikací s nízkým kódem, Oracle Oracle Application Express (APEX), která je dodávána s autonomní databází OCI, vytváří předpřipravené obrazovky, které poskytují stránky Oracle EBS pouze pro čtení s uživatelsky přívětivou prezentační vrstvou. V současné době jsou dostupné sestavy předem sestavených modulů Oracle EBS zahrnující splatné faktury, hlavní knihu, správu hotovosti, pohledávky, iProcurement, iExpenses, lidské zdroje, mzdy, dlouhodobý majetek a projekty.
Předem sestavené sestavy pro moduly EBS v EBS Data Retention.
Obrázek 2: Předem sestavené zprávy pro moduly EBS
  • Komplexní migrace dalších systémů záznamů: Externí přílohy, jako jsou ty, které se nacházejí mimo databázi Oracle EBS, jako je Markview, WebCenter a úložiště souborů, také tvoří důležitou součást systému podávání zpráv EBS. Ať už se jedná o webové odkazy, textové soubory, dokumenty, PDF nebo obrázky, tyto přílohy jsou analyzovány a bezpečně migrovány do bucketů OCI Object Storage a těsně integrovány do příloh v rámci zpráv APEX EBS.
  • Hlášení: Hlášení EBS prostřednictvím načítání rozhraní APEX podporuje oddělení dat EBS pro více organizací.
Příklad sestav APEX na vyhledávacím rozhraní.
Obrázek 3: Předem sestavené sestavy APEX na vyhledávacím rozhraní

Klíčové vlastnosti a přednosti

Toto řešení nabízí následující výhody:

  • Nízká údržba: Bezserverová technologie Oracle Autonomous Database se používá jako cílová databáze pro uchovávání dat EBS a splnění špičkových očekávání, jako jsou automatické zálohování, automatické opravy, automatické upgrady a automatické ladění bez lidského zásahu.
  • Nízké náklady: Zákazníci mohou optimalizovat využití zdrojů využitím schopnosti autonomních databází na vyžádání, což jim umožní spouštět a zastavovat databázi, což pomáhá spravovat a snižovat náklady podle potřeby pro generování sestav pro účely auditu.
  • Žádné licenční nebo podpůrné poplatky: Zákazníci nejsou povinni platit své stávající roční licenční a podpůrné poplatky za vyřazení databáze a aplikace EBS. Přecházejí od modelu licencí a podpory k modelu předplatného Autonomous Data Warehouse Serverless, ve kterém zákazníci platí pouze za spotřebovaná CPU a úložiště.
  • Potřeby shody prostřednictvím rozhraní zpráv EBS: Předkonfigurovaná, plně spravovaná a zabezpečená sestava Oracle APEX EBS pomáhá splnit požadavky na shodu a regulační potřeby.
  • Zabezpečený uživatelský přístup: Bezpečné přihlášení uživatele APEX pro přístup k reportům EBS je zajištěno prostřednictvím jednotného přihlašování pomocí vestavěných funkcí IAM v rámci OCI a umožňuje uživatelům přístup k požadovaným modulům APEX-EBS na základě rolí.
  • Otevřený datový rámec: K dispozici jsou standardní funkce rozhraní a nástroje pro extrakci dat, které zákazníkům umožňují importovat a extrahovat data aplikací. Mohou nakonfigurovat nástroje pro extrakci dat tak, aby extrahovaly jakékoli informace, které organizace vyžaduje, a to v mnoha formátech, včetně XML, CSV, PDF a Excel.
Výhody platformy OCI Data Retention pro EBS, včetně financí, dostupnosti, zabezpečení databází a rozhraní zpráv EBS.
Obrázek 4: Výhody platformy OCI Data Retention pro EBS

Vstup do snižování dalších nákladů a rizik

Zákazníci, kteří používají platformu EBS Data Retention v OCI pro uchovávání dat a reporting EBS, ji mohou použít jako výchozí bod pro širší strategické diskuse o snižování nákladů a snižování rizik. Můžete mít další pracovní zátěže, jako je analytika, provozní výkaznictví, AI a strojové učení (ML), prediktivní analytika a řada dalších řešení, která OCI nabízí. OCI pomáhá zákazníkům snižovat náklady a snižovat rizika. Tisíce organizací spoléhají na OCI při provádění svých kritických podnikových úloh, s mnoha úsporami nákladů na vykazování až 60 % s řešeními, jako je flexibilní infrastruktura, nižší úložiště a výstupní náklady. Platforma OCI Data Retention pro Oracle E-Business Suite je výchozím bodem pro několik dalších úloh a řešení běžících v OCI.

S touto nabídkou můžete snadno přistupovat ke svým historickým datům, kdykoli je potřebujete, bezpečně uchovávat svá data a snadno splnit základní požadavky na audit. Pokud máte zájem začít nebo se chcete dozvědět více, kontaktujte některého z autorů! Nemůžeme se dočkat, až vám pomůžeme zahájit vaši cestu k zabezpečení vašich dat EBS.

Náš tým s vámi může spolupracovat, aby vaše cesta k zabezpečení dat EBS do Oracle Cloud Infrastructure byla bezbolestná a snadná!

Zdroj: Oracle