Článek přečtěte do 2 min.

V neustále se vyvíjejícím prostředí kontejnerizace je pro optimalizaci procesů nasazení a výkonu klíčové udržovat aktuální informace o nejnovějších vylepšeních Docker a Kubernetes. S Oracle Identity Management nasazuje Oracle bezdotykové aktualizace, které organizacím poskytují důležité aktualizace jejich bezpečnostního prostředí, aniž by se museli starat o ruční správu verzí softwaru, integrace a nasazení. Jsme nadšeni, že můžeme oznámit vydání aktualizací z dubna 2024 pro obrazy kontejnerů Oracle Identity Management (V24.2.1) pro Oracle Access Manager (OAM), Oracle Identity Governance (OIG) a Oracle Universal Directory (OUD).

Tato nejnovější aktualizace kontejneru je navržena tak, aby vás neustále informovala o postupných vylepšeních, aktualizacích sady oprav z dubna 2024 a opravách procesoru, aby se zlepšilo vaše nasazení a zjednodušily operace. Jak se technologie neustále vyvíjí, mění se i obrazy kontejnerů a procesy přijímání. Pravidelné aktualizace zajišťují, že prostředí vašeho kontejneru zůstane aktuální, bezpečné, efektivní a kompatibilní s nejnovějšími inovacemi a opravami bezpečnostních chyb.

Co je nového v nejnovější aktualizaci

Nejnovější aktualizace kontejneru obsahuje následující funkce a výhody:

  • Vylepšené aktualizace sady oprav a opravy zabezpečení dodávané jako součást našeho programu CPU pro ochranu vašich kontejnerových aplikací před novými hrozbami.
  • Kompatibilita s Oracle WebLogic Server Kubernetes Operator 4.1.8
  • Větší flexibilita díky podpoře vytváření domén pomocí modelů WebLogic Deploy Tooling.
  • Pro OUD: Podpora pro Logstash, který běží jako samostatný kontejner postranního vozíku pro moduly OUD pomocí blokového úložiště zařízení.

Výhody pro vaše nasazení

Začleněním nejnovější aktualizace kontejneru do vaší strategie nasazení můžete očekávat následující možnosti:

  • Zlepšete bezpečnostní pozici svých kontejnerových aplikací a omezte riziko narušení a ztráty dat
  • Buďte informováni o vydáních oprav
  • Implementujte osvědčené postupy doporučené v příručce Oracle Identity and Access Management (IAM) Enterprise

Závěr

S nejnovější aktualizací kontejnerů mohou organizace vylepšit své procesy nasazení, zlepšit zabezpečení a zefektivnit operace. Aktualizace kontejnerů nabízí komplexní podnikové řešení, které splňuje vyvíjející se potřeby moderních nasazení. Podívejte se na náš Oracle Container Registry: Middleware.

Další podrobnosti naleznete v následujících zdrojích:

Zdroj: Oracle