Článek přečtěte do 2 min.

Ve společnosti Ivanti je nejvyšší prioritou dodržování našeho závazku dodávat a udržovat bezpečné produkty pro naše zákazníky. Investují značné prostředky, aby zajistili, že všechna řešení budou i nadále splňovat vlastní vysoké standardy a osvědčené postupy v oboru. V dubnu jsme oznámili důležitá vylepšení zabezpečení, která umožní lépe předvídat budoucí hrozby, předcházet jim a chránit se před nimi. Tento závazek zahrnuje vylepšení  programu pro správu zranitelnosti, který umožní najít, opravit a odhalit zranitelná místa ve spolupráci s širším bezpečnostním ekosystémem a zodpovědně a transparentně komunikovat se zákazníky.

Byly vydány opravy pro následující řešení: Ivanti Avalanche, Ivanti Endpoint Manager (EPM), Ivanti Connect Secure, Ivanti Neurons for ITSM a Ivanti Secure Access.

Co je důležité vědět:

  • Nejsou žádné důkazy o zneužití těchto zranitelností.
  • Tyto chyby zabezpečení nemají vliv na žádné jiné produkty nebo řešení Ivanti.

Další informace o těchto chybách zabezpečení a podrobné pokyny k nápravě problémů naleznete v tomto bezpečnostním upozornění. Dne 15. května bylo rovněž zveřejněno bezpečnostní prohlášení pro Ivanti EPMM.

V Ivanti pracují na zjednodušení procesu zveřejňování zranitelností, které byly objeveny interně nebo zodpovědně nahlášeny členy bezpečnostní komunity a nejsou využívány – včetně konsolidace dne, kdy odhalíme zranitelnosti, které byly nalezeny, aby zákazníci mohli předvídat záplatování.

Tým podpory pro produkty Ivanti je vám vždy k dispozici. 

Zdroj: Ivanti