Článek přečtěte do 1 min.

Ivanti User Workspace Manager 2023.3 je nyní k dispozici — a poprvé můžete svá nasazení spravovat z cloudu!

Ivanti User Workspace Manager (UWM) je nyní součástí Ivanti Neurons a umožňuje vám spravovat a nasazovat vaše konfigurace a agenty UWM prostřednictvím platformy Neurons. Toto nahradí centrum správy (ačkoli místní centrum správy je stále k dispozici).

V Ivanti nazvali na „hybridní“ vydání, protože k vytváření a správě konfigurací budete stále muset používat konzoly UWM na zařízeních Windows. Toto je první krok k zavedení možností UWM do cloudu a do budoucna se plánují další funkce.

Hlavní počáteční výhodou je možnost nasazení agentů a konfigurací do zařízení mimo podnikovou síť. Za poslední tři roky došlo k velkému nárůstu objemu práce na dálku a s tím souvisí i zařízení, která nejsou vždy připojena k interní síti, aby mohla přijímat aktualizace. To podporuje přístup společnosti Ivanti „Everywhere Work“, který umožňuje větší flexibilitu a svobodu pro vás i vaše zaměstnance.

Kromě funkcí nasazení UWM, které jsou nyní dostupné v Ivanti Neurons, budete také moci využívat možnosti Ivanti Neurons For Edge Intelligence. Jako nedílná součást platformy Ivanti Neurons poskytuje Ivanti Neurons For Edge Intelligence IT možnost shromažďovat informace v reálném čase ze všech zařízení pomocí zpracování přirozeného jazyka. Díky architektuře založené na senzorech poskytuje provozní přehled během několika sekund o konfiguracích zásob, zdraví a zabezpečení napříč hranicemi.

Pro uživatele UWM budou informace shromážděné Edge Intelligence velkým přínosem, pokud jde o plánování nebo správu vašich konfigurací UWM.

Zdroj: Ivanti